info@sarahdikker.com 06 - 467 144 59

Sarah Dikker

Blog & Vlog’s

Hermajesty’s in Baarn

By No Comments

Sarah Dikker at Her Majesty's Crafts & Design

Masterflorist & stylist Sarah Dikker shows & sells her flower decorations in the shop-in-shop at Laanstraat 16A in Baarn – Her Majesty's Crafts & Design. We asked Sarah about her love for flowers and she told us about the beauty & quality of the famous Dutch flowers she uses for her art.

Geplaatst door Royal Baarn op woensdag 17 mei 2017

Nominatie Dutch Wedding Award

By No Comments

NIEUWEGEIN – Sarah Dikker is genomineerd voor de Dutch wedding Award in de categorie bruidsbloemist. De Dutch Wedding Awards zijn prijzen voor de beste bedrijven in de trouwbranche, beoordeeld door een vakkundige jury. Op woensdag 10 december worden in 13 categorieën de Dutch Wedding Awards uitgereikt tijdens een gala avond in de Laurenskerk in Rotterdam.

Continue reading

Hollands beste bloemstylist – Uitvaart & Trapdecoratie

By No Comments

Wat een spannende uitzending was het weer!  Hoewel het een serieus onderwerp was toch ook weer een hoop lol.

Anton mocht nog een keer samenwerken met Inge. Dat heeft hem tot nu toe geen windeieren gelegd want Inge krijgt keer op keer gelijk met haar manier van werken. Ook nu weer. Niet gelijk op de deksel maar eerst op tafel. Misschien niet het meest vernieuwend maar wel de beste techniek. Niks mis met ouderwets steekspel. Zo kwamen ze dan toch als winnaar uit de bus.

Continue reading

En daar ging Anita “Hollands beste bloemstylist”

By No Comments

Het bruidspaar koos de over the top taart van Team Sarah en daarom was deze groep vrijgesteld van het maken van een individuele opdracht. Het maken van een bruidsboeket en haarversiersel voor Patty Brard. Iedereen ging enthousiast aan de slag en er werden weer prachtige kunstwerken afgeleverd. Uiteindelijk won Inge met haar geplakte roos. Zelf vond ik de bol van Ilona en de neonkleuren van Tom ook erg mooi. Iedereen had zich zo goed ingeleefd in de mens Patty Brard en haar trouwlocatie. Echt vakwerk.

Continue reading

“De ode aan de tulp”

By No Comments

Kijk allemaal vanavond naar SBS6 om 21.30 “Hollands beste bloemstylist” Aflevering 3 !

Nog maar 10 kandidaten over die allemaal veel verstand van zaken hebben én creatieve ideeën. Benieuwd wat iedereen gaat verzinnen voor deze week en wie de Bekende Bruid is die naar het atelier komt.

Continue reading